(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme MUUTTOMIEHIÄ JA -NAISIA.

Hakemamme tekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä. 

Töitä on tarjolla viikoittain 10-40 tuntia.  Työvuorot  pääasiassa arkisin klo 7-15. 

Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva. 

Työt ovat esim. yritysmuuttoja, sekä kotimuuttoja.

Halutessasi voit työskennellä muuttotöiden lisäksi myös muissa monipuolisissa keikkatöissä asiakasyrityksissämme. Tarjolla on esimerkiksi muuta roudaustyötä, logistiikan työtä, rakennusalan työtä, jne.

Muutoissa käsitellään asiakkaiden muuttokuormaa, joten arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta.

Tarjoamme
Tarjoamme esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi sopivaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavat työkaverit ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Soita ja sovi haastattelusta: Toni Asikainen, 050 470 7377 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.