Muuttotyöntekijöitä keikkaluontoisesti Muuttohaukoille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Muuttotyöntekijöitä keikkaluontoisesti Muuttohaukoille!

Muuttohaukat on toiminut vuodesta 1992 ja näiden vuosien aikana yritys on kasvanut valtakunnallisesti ja tarjoaa nykyään niin koti- kuin yritysmuuttoja. Samaa yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua yritys tarjoaa jatkossa kaikille nykyisille ja myös tuleville uusille asiakkaille aina yksiön muutosta vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muuttoon. Muuttohaukat Oy on muutto- ja muutospalveluihin erikoistunut muuttopalveluyhtiö, jonka asiakkaita ovat yritykset, julkishallinto, yksityistaloudet ja kiinteistöyhtiöt. 

Haemme asiakkaallemme Muuttohaukoille muuttotyöntekijöitä keikkaluontoiseen hommaan. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja vuorot sijoittuvat arkipäiville (maanantai - perjantai). Vuorot yleensä alkavat heti aamusta ja sinulla on vaihtoehtona saapua suoraan kohteeseen tai lähteä yhteiskyydillä Muuttohaukkojen toimipisteeltä Vantaalta itse muutto-osoitteeseen.

Muuttotyöntekijänä pääset vauhdikkaaseen ja mukavaan porukkaan suorittamaan niin koti-, toimisto- kuin yritysmuuttoja, joten mikään päivä ei ole samanlainen! Voit itse päättää käytettävyytesi omien aikataulujen mukaan. Pääset osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaa vaihtuviin kohteisiin. 

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Aiempaa kokemusta muutoista ei tarvitse olla, sillä reippaalla asenteella pääsee näissä hommissa pitkälle. Olethan joustava liikkumisen suhteen, sillä kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Työsuhteessa noudatetaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot:

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 309 5366
maiju.nikkila@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510531
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa