(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä joulusesonkiin Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme Martelan joulusesonkiin tarmokkaita muuttomiehiä ja -naisia keikkatyöntekijöiksi.

Martelan muuttotöissä pääset tekemään fyysistä kuntoa tukevaa hommaa omien aikataulujesi mukaisesti. Pääkaupunkiseudulla tapahtuva työ pitää sisällään pääasiassa yrityskohteissa tapahtuvia muuttoprojekteja. Joulusesonki on käynnistynyt marraskuun lopulla ja kestää tammikuun alkuun, joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille, jotka haluavat tehdä töitä joululomalla. Työt sijoittuvat arkipäiviin ja viikonlopuille aamu- ja iltavuoroihin.
Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla, vaan tärkeää on innokas asenne ja rivakka työote.

Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi työ vaatii täysi-ikäisyyttä.
Muut tiedot
Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Ajokortti ei ole välttämätön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus! Työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Maiju Mynttinen, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.