Muuttotyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Innostutko vaihtelevasta ja fyysisyyttä vaativasta työstä? Etsitkö keikkaluontoista ja/tai osa-aikaista työtä muun elämän oheen? Siinä tapauksessa jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakkaallemme MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ Turun seudulle. Työtunnit: 20-40h/viikko. Työ aloitetaan mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto, reipas ja aktiivinen työote sekä motivaatio työntekoa kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työvuorot sijoittuvat yleensä maanantaista lauantaihin vaihtelevin työajoin, pääasiassa kuitenkin päivävuoroon. Tehtävän palkkaus määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Mikä parasta, tarjoamme sinulle joustavaa työtä muun elämän oheen ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Tämä voi olla myös loistava tapa esimerkiksi kerryttää työkokemusta tai saada jalkaa oven väliin työelämään. 

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi siis jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Laura Hajrullahu, puh. 0407015252 tai Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551546
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku