Muuttotyöntekijä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti kantotehtäviä erilaisten muuttojen yhteydessä. Työn kuvaan voi kuulua myös muita muuttotehtäviä kuten pakkaamista ja lastaamista. Työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Keikkojen ajankohdat ja pituudet vaihtelevat, joten toivomme hakijalta joustavuutta työajoissa. Työtä tehdään keikkaluonteisesti, joten työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen. Työvuorot sijoittuvat arkisin 06.00-17.00 välille. Ruuhkaisimpia aikoja ovat kuun vaihteet.

Odotamme hakijalta

Hyvää fyysistä kuntoa
- Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Työturvakortti katsotaan eduksi

Työhön perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta muuttotehtävistä sinulta ei edellytetä. Arvostamme innokasta asennetta ja halua oppia uutta. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävistä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1531089
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa