(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme muuttotyöntekijöitä Tampereen keskustaan.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistöhuoltoon liittyvät konehuoneiden siivous- sekä kalusteiden kantotyöt. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta.

Työtehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työ sopii hyvin esimerkiksi työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle. 

Kyseessä on kokoaikainen (38 h/vko) päivätyö ja töitä tehdään klo 7-15. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa nopealla aikataululla, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat kahden viikon määräaikaisella sopimuksella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!