Muuttotyöntekijä talvisesonkiin 2021-2022!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

"Miksi haluaisin maksaa kovan hinnan kuntosalijäsenyydestä, kun voin yhtä hyvin tienata kuntoilemalla?", sanoi yksi muuttotyöntekijöistämme tässä taannoin. Miksi et toimisi samoin kuin hän? Varsinkin nyt, kun siihen on mahdollisuus!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uusia reippaita ja luotettavia muuttotyöntekijöitä tulevan talvisesongin kiireisiin. Työt on mahdollista aloittaa joko nyt heti tai vasta parin kuukauden päästä, sinä päätät. Kauttamme voit työskennellä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti joko parina päivänä viikossa tai kokoaikaisestikin. Emme vaadi sinulta aikaisempaa muuttoalan työkokemusta eli voit olla joko alasta kiinnostunut uuden oppija tai jo kokenut muuttotyöntekijä. Töitä opit tekemällä ja talon tavoille pääset töihin menemällä.

Työpäivät alkavat normaalisti asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä muuttotiimin kanssa päivän keikalle. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 6-18 väliselle ajalle, välillä myös viikonlopuille. Muuttokeikat ovat pääasiassa koti- ja yritysmuuttoja, mutta mukaan mahtuu myös joitakin rakennustyömaalla tapahtuvia kalustekantoja. Näihin tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, ja mikäli semmoinen löytyy jo taskustasi, niin mainitsethan siitä hakemuksessasi. Palkan maksamme muuttoalan TESin mukaan, peruspalkkana 10,91 e/h, jonka päälle maksetaan vielä 9 % lomaraha.

Älä missaa tätä tilaisuutta! Lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta ja aloita työt kuntoa kohottavan työn parissa!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, talvisesonki, vuokratyö, muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttoala, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528571
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski