Muuttotyöntekijä Pirkanmaalle, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Lähtisitkö kanssamme muuttotöihin kesällä 2022? Etsimme useita innokkaita ja fyysisestä työstä nauttivia apukäsiä kesän monipuolisiin muuttotöihin!

Muuttotyöntekijänä kannat muuttolaatikoita ja huonekaluja vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Suurin osa muuttokeikoista on rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja, mutta jonkin verran työlistallesi tulee yritys- ja kotimuuttoja, kuitenkin ammattilaisten opastamana. Toivomme, että olet innokas ja tehokas sekä tarkka työotteissasi!

Saat kesäksi:
- vaihtuvia maisemia ja mukavat työkaverit
- monipuolisen työn kesän lämmössä
- kokemusta muuttotöistä

Työpäivän kulku ja pienet vaatimukset työssä suoriutumiseen:
Työt alkavat Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin. Mutta ei hätää, sillä mikäli sinulla ei ole vielä korttia tai se on ehtinyt vanhentumaan, ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta! Tarkempia tietoja löydät osoitteessa: ttk-koulutukset.

Työaikasi tulee vaihtelemaan arkipäivisin klo: 6.30-18 välisenä aikana. Tämä mahdollistaa sinulle vapaat ilta- ja kesäviikonloput! Palkkaa muuttotöistä maksamme muuttopalvelualan TES mukaisesti (10,91 €/h + lomaraha). Kauttamme voit työskennellä tänä kesänä 2022 joko osa- tai kokoaikaisena täysin oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja kesän mahdollisuuksista sinulle antaa:
HR-koordinaattori Ira Martin, 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö 2022, muuttomies, muuttotyöntekijä, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547752
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere