Muuttotyöntekijä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. 

Töitä on tarjolla viikonloppuisin sekä arkisin päiväsaikaan. Muuttotyöntekijät hoitavat niin kotitalouksien kuin yritystenkin muuttoja. Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet.

Odotamme hakijoilta hyvää asennetta sekä reippautta. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä. Toivomme joustamista työaikojen suhteen. 

Tarjoamme esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi sopivaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavat työkaverit ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Laita hakemus avoimeen paikkaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389645
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sofia Rosvall (sofia.rosvall (a) nordic.fi)