Muuttotyöntekijä, osa-aikainen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haussa osa-aikaisia muuttotyöntekijöitä Pirkanmaalle!

Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat asiakkaamme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Suurin osa keikoista on rakennustyömaan sisäisiä kalustekantoja sekä jonkin verran yritys- ja kotimuuttoja, ammattilaisten opastamana. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä reipasta työasennetta, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaan eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: ttk-koulutus.

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, sinulle sopivana ajankohtana. Työaika vaihtelee arkipäivisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti ( 10,71 €/h + lomaraha).

WorkPower on kotimainen ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan verkkosivujemme kautta!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, muuttomies, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikainen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451990
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere