Muuttotyöntekijä, osa-aikainen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen oheen tai ihan muuten vaan? Meillä on haussa osa-aikaisia muuttotyöntekijöitä!

Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat asiakasyrityksemme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä koko tiimin voimin muuttokohteeseen. Pääset suurimmaksi osin tekemään työmaan sisäisiä kantohommia, sekä jonkin verran yritys- ja kotimuuttoja ammattilaisten opastamana. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä reipasta työasennetta, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaan eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit.

Työaikasi vaihtelee arkisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti.

WorkPower on kotimainen ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme kattavan perehdytyksen lisäksi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteen ajaksi. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan verkkosivujemme kautta! Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: muutto, osa-aikainen, muuttomies, muuttotyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa, osa-aikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401296
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere