(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijä, osa-aikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Hoi muuttotyöntekijä! Kiinnostaisiko osa-aikainen työ muuttoalalla? Jos vastasit kyllä, Sinun kannattaa lukea tämä juttu loppuun!

Me WorkPowerilla etsimme nyt muuttotyöntekijöitä työskentelemään osa-aikaisesti Pirkanmaan alueelle!

Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat usein asiakasyrityksemme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä tiiminä muuttokohteeseen. Pääset tekemään monipuolisia yritys- ja kotimuuttoja ammattilaisten opastamana. Mikäli omistat voimassa olevan työturvallisuuskortin on myös mahdollisuus osallistua rakennustyömaan tavaroiden ja materiaalien kantoihin.

Me WorkPowerilla tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työpäiviisi. Työaikasi vaihtelee arkisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja joustavuutta, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla. 

WorkPower on kotimainen ja vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Jokainen työntekijämme saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet koko työsuhteensa ajaksi. Lisäksi osaava raksatiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan nettisivujemme kautta! Voit myös soittaa haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426.

Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun välityksellä!

Avainsanat: muutto, osa-aikainen, muuttomies, muuttotyöntekijä, tampere, pirkanmaa, osa-aikatyö