Muuttotyöntekijä keikkatöihin Turun alueella
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Kiinnostaako keikkaluontoinen työ silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii? 

Haemme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä Turun alueen vaihteleviin muuttoprojekteihin.

Työtehtäviin kuuluu mm. monipuoliset muutto- ja kantotyöst sekä osaamisen mukaan myös kalusteasennustehtävät. Työ on keikkaluontoista päivätyötä ja sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä kaipaavalle henkilölle.

Aikaisempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, mutta lasketaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto sekä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Eduksi lasketaan B- tai C-ajokortti (ei pakollinen). 


Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita hakuajan aika ja töihin voi päästä heti seuraavaksi päiväksi.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241416
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi