(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijä keikkahommiin, Helsinki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme vastuuntuntoisia ja huolellisia muuttotyöntekijöitä. Työn luonteen vuoksi fyysinen valmius ja etenkin lihaskunto on syytä olla kohdillaan. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä ei ole pakollista, mutta kaikki kokemus kanto- tai esim. lemppaustöistä on eduksi. Töitä tehdään myös asiakkaiden läsnä ollessa, joten asiakaspalveluasenne sekä erinomainen suomen kielen osaaminen ovat pakollisia edellytyksiä.

Työt ovat lähtökohtaisesti osa-aikaisia/keikkaluontoisia ja sijoittuvat yleensä kuun vaihteisiin. Jos olet erityisen kova tekijä, tullaan sinua pyytämään töihin jatkuvasti. Palkkaus TES mukainen ja varusteet tulee talon puolesta.

 

Kertauksen vuoksi:

  • Kovaa fyysistä kuntoa
  • Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa
  • Asiakaspalveluasennetta
  • Erinomaista suomen kielen osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asiallisen rahallisen korvauksen
  • Joustavasti työtunteja
  • Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro, mitkä ovat parhaat puolesi ja miksi juuri sinä menestyisit kyseisessä tehtävässä.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

050 593 3501

sara.kervinen@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.