(Poistunut julkaisusta)

Muuttomies/kalusteasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme Condo Group Oy:lle Varkauteen muuttotyöntekijöitä/kalusteasentajia keikkatyöhön.

Työtehtäviisi kuuluvat kalusteiden pakkaaminen, autoon lastaus ja purku, kuljetus sekä kohteen kalustaminen tai kohteen tyhjentäminen. Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa sekä vähintään B-luokan ajo-oikeutta, C ja pikku-c-kortti katsotaan eduksi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Toivomme ahkeraa ja huolellista työotetta, sisustuksellista silmää, joustavuutta sekä erilaisten käsityökalujen käyttöosaamista. Työhön perehdytetään, mutta kokemus kuljetuspuolen ja kalusteasennuksen töistä auttaa työssä pärjäämisessä. 

Töitä on tarjolla keikkakohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi toisen osa-aikatyön rinnalle tai opiskelijalle lisätienestien kerryttämiseen. Voit itse valita, milloin haluat ottaa keikkoja vastaan.

Tarjoamme alkuun keikkasopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun kautta, työllistyminen asiakasyrityksen työntekijäksi on myös mahdollista. 

Jos kiinnostuit, jätä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh./WA/SMS 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.