(Poistunut julkaisusta)

Muuttomies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme ahkeria muuttomiehiä yritysmuuttoihin Tampereen alueelle.

Jos ahkeruus, oma-aloitteisuus ja hyvä fyysinen kunto kuvastavat sinua, lähetä hakemuksesi meille pian! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Työpäivät ovat pääasiassa arkisin 7-17 välillä vaihdellen muuton kokonaiskestosta. Työkohteita on eri puolilla Tamperetta.Työtä tehdään pareittain tai tiimissä eli tulet ihmisten kanssa toimeen ja olet tiimipelaaja. B-ajokortista on iso etu, jos tarvitsee joskus liikkua autolla, tai pakettiautolla.

Noudatamme muuttopalvelualan TES:iä, eli palkkaus sen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä meille hakemuksesi. Kerro aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisää tietoja tarvittaessa: Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat: muuttomies, muuttopalveluala