(Poistunut julkaisusta)

Muuttomiehiä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Treeni vai duuni? No miksei molemmat!

Jäikö opiskelupaikka saamatta ja vietät välivuotta vai oletko muuten vain uutta työtä etsimässä?

Etsimme MUUTTOMIEHIÄ!

Muuttomiehen työpäivät pitävät sisällään ripeitä muuttoja, vaihtuvia maisemia, hyvän työporukan ja rentoa läppää. Ja habakin kasvaa tässä työssä kuin itsestään!

Aiempi kokemus muuttomiehen työstä on toki plussaa, mutta se ei ole pakollista. Tärkeintä on oikea asenne työtä kohtaan ja halu päästä tekemään hyvää fyysistä kuntoa vaativaa työtä. Muuttomiehenä tarvitset paitsi voimaa, myös taitoa asiakaspalveluun ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Muuttoja tehdään ympäri Turkua ja työpäivät alkavat pääsääntöisesti suoraan muuttokohteista tai Martelan hallilta. Toivomme, että olet hakemassa työtä kesälle ja loppuvuodelle. Työ on keikkaluonteista ja työvuorojen määrä vaihtelee viikoittain.

Martelan työtilanteen salliessa, tarjoamme halukkaille myös muuta työtä kokemuksen sekä halukkuuden mukaan.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa - Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten lähetäthän meille hakemuksesi hakulomakkeen kautta.