(Poistunut julkaisusta)

Muuttokuski
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Toimenkuva
Oletko kiinnostunut pitkäaikaisesta muuttokuskin työstä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kuorma-autokuskia muuttokuljetuksiin. Työnkuvaan kuuluu muuttokuormien ajo sekä purku/lastaus. Työhön sisältyy reissutyötä. Ajon lähtö Porista ja kohteita voi olla ympäri Suomen. Aloitus elokuun alussa. Hyvälle työntekijälle mahdollisuus pidempään työsuhteeseen!

Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla C-kortti, yhdistelmäkortti katsotaan eduksi. Sinulle on kertynyt jo kokemusta kuorma-autolla/yhdistelmällä ajosta, ja olet huolellinen kuski liikenteessä. Työ on fyysistä, joten sinulla tulisi olla kunto ja asenne kohdillaan. Tässä työssä työskennellään asiakkaiden tiloissa/kodeissa, joten työntekijältä odotetaan ehdotonta luotettavuutta.

Muut tiedot
Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi työkokemuksistasi ja vahvuuksistasi. Huomaathan liittää CV:n.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön

Lisätietoja
Jenni Ranta, jenni.ranta@eezy.fi, 044 307 5005

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.08.2020 mennessä.