(Poistunut julkaisusta)

Muuttokuskeille kesätöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys.
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme
eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli tuhat
henkilöä. Liikevaihtomme on noin 25 MEUR. Myyntimme kasvoi 60 %
edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme kesäksi kahta muuttokuskia kokopäivätyöhön Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja vuoroja voi tehdä oman käytettävyyden mukaan! Työ tapahtuu arkisin ja kuskille voidaan luvata takuutunnit 100 h/3 vko.

Työ pitää sisällään ajoa pääkaupunkiseudun alueella ja nokkamiehen roolia muuttotehtävissä sekä kalustejakelussa. Työtä tehdään omassa tiimissä ja kuski toimii muutoissa kuorman lastaajana sekä yhteyshenkilönä asiakkaan kohteessa. Jos jonain päivänä ei ole muuttoja, niin tilalle on esimerkiksi kalusteiden jakoa pk-seudulla.

Edellytämme kuskilta c-korttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digitaalista piirturikorttia. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus kuorma-autolla ajosta, mutta tärkeintä on oma ahkera asenne ja luotettavuus työntekijänä. Hyvä fyysinen kunto ja asiakaspalvelutaidot tukevat työssä suoriutumista sekä tekevät työnteosta mielekkäämpää!

Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemus. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717