(Poistunut julkaisusta)

MUUTTOKULJETTAJA
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020


Haemme asiakkaallemme

KULJETTAJAA MUUTTOTÖIHIN

Mikäli sinulla on taskussasi C- ja työturvallisuuskortti, omaat reippaan palveluasenteen, etkä kaihda muuttuvia tilanteita, voisit olla juuri etsimämme henkilö!

Työpäiväsi koostuvat työparin kanssa tehtävistä muuttokuljetuksista, kannoista ja muista muuttoon liittyvistä tehtävistä. Omaathan jo jonkin verran kokemusta ajotehtävistä. Työ edellyttää itseohjautuvuutta ja joustavuutta, mutta joustaa myös sinun suuntaasi. Fyysinen tekeminen ja erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleminen ovat jokapäiväinen osa työnkuvaasi. 

Huipputekijä voi vakinaistua suoraan yrityksen kirjoille!

Laitathan pikaisesti hakemuksen tulemaan joko oiheisen linkin kautta, tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen rekry.jkl@lisapalvelu.net. Lisätietoja tehtävästä saat HR-koordinaattori Sanni Romolta / 0447142142.

http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/33036715

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen