(Poistunut julkaisusta)

Muuttokoordinaattori
Geologian tutkimuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Oletko hyvä viestijä? Pysyvätkö langat käsissä ja tartut ennakkoluulottomasti toimeen?

Etsimme monitilaympäristön kehittämishankkeeseen koordinaattoria Geologian tutkimuskeskukseen Henkilöstö, osaaminen ja työympäristöt -vastuualueelle Espooseen. GTK muuttaa uusiin toimitiloihin ja siirtyy samalla monitilaympäristöön loppuvuodesta 2018. Monitilaympäristöön siirtymisellä tuetaan yhteistyön mahdollisuuksia ja uudenlaisia työn tekemisen tapoja.

Toimitilahanketta viedään eteenpäin yhdessä useiden eri toimijoiden kanssa. Etsimme henkilöä, joka toimii toimitilahankkeessa koordinaattorin roolissa vastaten mm. muuttoon liittyvien käytännön asioiden koordinoinnista ulos- ja sisäänmuuton osalta. Lisäksi avustat ja tuet hankkeen eri työryhmien työskentelyä.

Oletko ennakkoluulottomasti innostunut uusista asioista ja työskentelet mielelläsi konkreettisten asioiden parissa ”kädet savessa”? Olet mahdollisesti etsimämme henkilö! Koordinaattorin rooliin ei ole ehdotonta vaatimusta tietystä koulutus- tai työskentelytaustasta. Olennaista on se, että sinulla pysyy langat käsissä moniulotteisen hankkeen tiimellyksessä ja nautit erilaisten asioiden käytännön toteutuksen organisoinnista. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen toimija etkä pelkää tarttua puhelimeen tai ratkoa mahdollisesti eteen tulevia yllättäviä tilanteita. Hyvää englanninkielen taitoa tarvitset jonkin verran, jotta muuton käytännön asioiden viestiminen onnistuu koko henkilöstölle. Ymmärrys ja kiinnostus tutkimustoimintaan on eduksi. 

Tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi:

  • Muuton käytännön asioiden organisointi, mm. muuttoavun ja kierrätyksen organisointi
  • Henkilöstön käytännön opastaminen ja tukeminen muuttoa varten
  • Toimitilahankkeen osaprojektien työn tukeminen
  • Henkilöstötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen
  • Uusissa toimitiloissa työntekijöiden ohjaaminen ja avustaminen, jotta sisäänmuutto onnistuu ja kaikki oppivat uuden työympäristön toimintatavat

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.3.2018–31.12.2018.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 5 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelusuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 2 360–2 520 €/kk.

Lisätietoja: HRD-päällikkö Heidi Holopainen, puh. 029 503 2225 ja lakimies Martti Heinonen, puh. 029 503 2251.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi -palvelun kautta, työavain 32-75-2018, 16.2.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’muuttokoordinaattori’.