(Poistunut julkaisusta)

Muuttohommiin Martelalle Turkuun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Energiaa syksyyn fyysisellä työllä!

Haemme reippaita ja rivakoita työntekijöitä muuttohommiin Martelalle työskentelemään erilaissa muuttoprojekteissa. Työ on vauhdikasta ja monipuolista, kohteet erilaisia ja työkaverit rentoja!

Käytettävyyskalenterin avulla pystyt tekemään töitä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti. Työt sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan. Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet, sekä keskiviikko ja perjantai päivät, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva.
Odotamme sinulta
Etsimme naisia ja miehiä, joilla on hyvä asenne ja ripeä työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla. Työ vaatii täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavan työyhteisön ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Ajokortti ei ole välttämätön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus!
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Maiju Mynttinen, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.10.2019 mennessä.