(Poistunut julkaisusta)

Muuttohommiin Martelalle Pääkaupunkiseudulle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Haemme reippaita työntekijöitä muuttohommiin Martelalle työskentelemään erilaissa yritysmuuttoprojekteissa. Työ on vauhdikasta ja monipuolista, kohteet erilaisia ja työkaverit rentoja!

Käytettävyyskalenterin avulla pystyt tekemään töitä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti. Työt sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille aamu- ja iltavuoroihin. Töitä on tarjolla erityisesti joulusesongin aikaan, joka alkaa jo marraskuun lopussa ja kestää tammikuun alkuviikoille. Töitä on mahdollista jatkaa kuitenkin myös joulusesongin päätyttyä keväällä.
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöitä, joilla on asenne kohdillaan ja ripeä työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla.

Työssä pärjäämisen edellytys on sujuva suomen kielen taito, lisäksi työ vaatii täysi-ikäisyyttä.
Muut tiedot
Tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavan työyhteisön ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Ajokortti ei ole välttämätön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus! Työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Jenna Harkonsalo-Streng, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.12.2019 mennessä.