(Poistunut julkaisusta)

Muuttohalukkaita mekaniikkasuunnittelijoita
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Etsimme muuttohalukkaita mekaniikkasuunnittelijoita asiakasyrityksiemme toimeksiantoihin. Asiakkaamme sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla, ja työsuhteet ovat lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassa olevia. Tällä hetkellä etsimme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa kuin myös uraansa aloittelevaa mekaniikkasuunnittelijaa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, kokemusta teollisuuden työtehtävistä sekä oikeanlaista asennetta; olet henkilö, joka tarttuu työhön kuin terva höyheneen ja sukeltaa uskaliaasti uusiin haasteisiin. Ihannetilanteessa omaat kokemusta 3D-suunnittelusta sekä jututat suomea ja englantia sujuvasti.

Töitä on tarjolla kokeneelle mekaniikkasuunnittelijalle, joka pystyy toimimaan kansainvälisessä ympäristössä raskaan teollisuuden koneiden tuotekehitysprojekteissa kuin myös asiakasprojekteissa. Katsomme valmiuden osallistua käyttöönottoihin eduksi, mutta tehtävä on soviteltavissa henkilön elämäntilanteen mukaan. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Tämän lisäksi

etsimme myös aloittelevaa tai muutaman vuoden kokemusta kerryttänyttä mekaniikkasuunnittelijaa myöskin kansainväliseen toimintaympäristöön. Tehtävä liittyy keskisuurten koneiden suunnittelutehtäviin, joissa tulet vastaamaan tuote- ja ylläpitosuunnittelusta erilaisissa kehitysprojekteissa ja asiakaslähtöisissä projekteissa. Tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksessämme Barona Engineeringin työntekijänä, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakkaalle on hyvinkin mahdollista.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronan Karoliina Kröger (0505151857), mielellään tiistaisin 13-15.