(Poistunut julkaisusta)

Muuttohalukkaita autonasentajia kunnossapitoasentajiksi
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Oletko autonasentaja ja valmis muuttamaan päästäksesi urallasi uusiin haasteisiin? Asiakkaamme hakee toiminnan kasvaessa tekniikasta laajasti kiinnostuneita autonasentajia koulutettavaksi kunnossapitoasentajan tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Uudellamaalla sijaitsevaan moderniin tuotantolaitokseensa.

Kunnossapitoasentajan päätehtäviä ovat automatisoidun tuotantolaitoksen nykyaikaisen laitteiston huollon ja kunnossapidon vaihtelevat työt kolmessa vuorossa. Toimenkuvaan kuuluvat niin akuutit korjaustyöt kuin huoltosuunnitelman mukaiset ennakkohuoltotoimenpiteetkin. Teet työtä modernissa ympäristössä, missä pääset myös kehittämään kunnossapidon prosesseja entistä paremmiksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä teknisiä valmiuksia, mutta työtehtäviin tarjotaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijalta

  • autonasennuskokemusta

  • soveltuvaa teknistä ammatillista koulutusta tai vastaavaa työkokemusta

  • teknistä orientoituneisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä myös korkeissa paikoissa

  • tyydyttävää englannin ja suomen kielen taitoa

Olet hakemamme henkilö jos olet lisäksi oma-aloitteinen ja halukas kehittämään osaamistasi. Tehtävässä onnistuttuaan työntekijällä on hyvät mahdollisuudet myös edetä yrityksen sisällä vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Tartu tilaisuuteen heti ja hae tehtävää. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.