(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Kiinnostavatko muuttotyöt ja autonkuljetus?

Haemme nyt ahkeria MUUTTOAUTONKULJETTAJIA Kuopion lähialueille.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan. Työnkuva vaatii c-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta, mutta sitä tärkeämpää on asenteesi työntekoa kohtaan. Muuttoautonkuljettajana vaikutat myös muuttojen sujuvuuteen ja asiakaspalveluun, eli toivomme sinulta myös vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit liittää hakemuksesi mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.