(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettajia PK-seudulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua vaihteleva ja liikkuva työ? Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja tykkäät olla tien päällä? Haemme nyt kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle! Asiakkaamme on eräs muuttopalvelualan johtavimmista toimijoista.

Kuljettajana työtehtäviisi kuuluvat mm. tavaran lastaaminen autoon ja huolehtiminen, että tavarat päätyvät oikeaan paikkaan ehjänä. Kuskina vastaat myös auton siisteydestä ja yleisestä kunnosta.
Odotamme sinulta
Etsimme tiimihenkistä ja joustavaa persoonaa, joka on oma-aloitteinen ja omaa reippaan sekä asiakaspalveluhenkisen työasenteen. Mikäli sinulla on lisäksi hyvät organisointikyvyt ja hyvä fyysinen kunto, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Kuljettajan työssä vaaditaan C-ajokortti, ammattipätevyys, digipiirturikortti sekä sujuva suomen kielen taito. Ammattipätevyyden puuttuminen ei ole este työn saamiselle, sillä asiakasyrityksellä on mahdollisuus tarjota kyseinen koulutus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa.
Muut tiedot
Tarjoamme kokoaikaisen (120h/3vkoa) työsuhteen tammikuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Työajat painottuvat pääasiassa arkipäiviin, odotamme hakijoilta kuitenkin valmiutta työskennellä satunnaisesti myös viikonloppuisin. Muuttokeikkoja on ympäri pääkaupunkiseutua ja keikat lähtevät Helsingistä. Palkkaus muuttopalvelualan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja VMP:llä antaa HR-koordinaattori Niina Blom Lisätiedustelut sähköpostilla niina.blom@vmp.fi
Kesto
Alkuun arviolta 31.1.2019 saakka ja mahd. jatko
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.11.2018 mennessä.