(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettajia Martelan palvelutuotantoon Ouluun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Haemme Martelalle muuttoautonkuljettajia Oulun talousalueelle. Muuttokeikoilla vastaat muuttoauton kuljetuksesta, mahdollisesti muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta ja aikatauluissa pysymisestä. Tarvittaessa olet valmis myös itse osallistumaan koulutuksen myötä kalusteasennuksiin ja muuttotyöhön.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autokuljetuksista. Sinulle on tärkeää hyvä asiakaspalvelu, luotettavuus ja jämptiys työnteossa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus myös kouluttautua kalusteasentajaksi.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja halua palvella asiakkaita. Sujuva suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Projektit ovat pääasiassa yritysmuuttoja ja sisustusprojekteja.
Muut tiedot
Työ on osa-aikaista, hyville tyypeille töitä kuitenkin löytyy runsaasti. Mahdollisuus tehdä enemmän tunteja myös kouluttautumisen kautta (kalusteasennus) tai jos omaat jo asennustaitoa. Tarjoamme joustavaa keikkaluonteista työtä, vuorot sovitaan aina erikseen. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Toimi pian ja hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.vmp.fi Liitäthän hakemuksen mukaan myös CV:si.
Kesto
2-3 kk mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.