Muuttoautonkuljettajia Martelalle Turkuun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Toimenkuva
Oletko kuljettamisen ammattilainen, joka viihtyy vaihtelevassa työssä kaupunkiympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä? Jos kysymys herätti sinussa positiivisia tuntemuksia, saatat olla etsimämme henkilö Martelan palvelutuotantoon. Työ kuorma-autonkuljettajana sisältää yritys- ja yksityismuuttoprojekteissa tavaroiden logistiikan hoitamista. Työssä menestyminen vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa, sillä kuljettaja osallistuu myös tavaroiden siirtoon. Työtä tehdään tiimissä eri tahojen kanssa ja työkohteet vaihtelevat projekteittain, samoin kuin tiimi ympärillä. Työ on keikkaluontoista ja voit itse vaikuttaa siihen, milloin olet käytettävissä töihin. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville ja päiväsaikaan. Töitä olisi tarjolla arviolta 3-5 vuoroa viikossa.

Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkistä ja vastuullista työotetta, hyviä organisointitaitoja, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Koulutus ja työkokemus
Hakijalla tulee olla C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys, sekä soveltuvaa työkokemusta.

Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työ vauhdikkaassa ja monipuolisessa yrityksessä, jossa on loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä Eezyn sähköinen työhakemus, työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.

Kesto
6-12kk

Lisätietoja
Jenna Harkonsalo-Streng, muuttopalvelu@eezy.fi, 050 464 8669

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.08.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot