(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettajia Martelalle Turkuun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Oletko kuljettamisen ammattilainen, joka viihtyy vaihtelevassa työssä kaupunkiympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä? Jos kysymys herätti sinussa positiivisia tuntemuksia, saatat olla etsimämme henkilö Martelan palvelutuotantoon.

Työ kuorma-autonkuljettajana sisältää yritys- ja yksityismuuttoprojekteissa tavaroiden logistiikan hoitamista. Työ vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa, sillä kuljettaja osallistuu myös osittain tavaroiden siirtoon. Työtä tehdään tiimissä eri tahojen kanssa, joten sosiaaliset taidot ja yhteistyökyky ovat tärkeitä! Työkohteet vaihtelevat projekteittain, samoin kun tiimi ympärillä. Työtä tehdään pääosin arkisin ja päiväsaikaan. Työ on keikkaluontoista, voit itse vaikuttaa siihen milloin olet käytettävissä töihin, mutta omalla työpanoksella voit vaikuttaa myös kokopäiväisesti työllistymiseen.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää ammattitaitoista ja vastuullista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä. Työ edellyttävää sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalla tulee olla C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys, sekä soveltuvaa työkokemusta.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työ vauhdikkaassa ja monipuolisessa yrityksessä, jossa on loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Monna Laine, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2019 mennessä.