(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettajia Martelalle PK-seudulle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Toimenkuva
Oletko kuljettamisen ammattilainen, tai motivoitunut kuljettajan alku, joka viihtyy vaihtelevassa työssä kaupunkiympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä? Jos kysymys herätti sinussa mielenkiintoa, saatat olla etsimämme henkilö Martelan palvelutuotantoon.

Työ muuttoautonkuljettajana sisältää yritys- ja yksityismuuttoprojekteissa tavaroiden logistiikan hoitamista. Työ vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa, sillä kuljettaja osallistuu myös osittain tavaroiden siirtoon. Työtä tehdään tiimissä eri tahojen kanssa, joten sosiaaliset taidot ja yhteistyökyky ovat tärkeitä! Työkohteet vaihtelevat projekteittain, samoin kun tiimi ympärillä. Työtä tehdään pääosin arkisin ja päiväsaikaan. Työ on keikkaluontoista ja voit itse vaikuttaa siihen milloin olet käytettävissä töihin.

Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää vastuullista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä. Työ edellyttävää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Koulutus ja työkokemus
Hakijalla tulee olla C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys, sekä soveltuvaa työkokemusta.

Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työ vauhdikkaassa ja monipuolisessa yrityksessä, jossa loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen työhakemus, työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.

Kesto
6-12kk

Lisätietoja
Jenna Harkonsalo-Streng, muuttopalvelu@eezy.fi, 050 464 8669

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.10.2020 mennessä.