(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettaja
Muuttopalvelu Grundell Oy Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja hyvässä työporukassa työskentelystä?

Etsimme MUUTTOAUTON KULJETTAJIA!

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Työtä on tarjolla vähintään 24h/ vko ainakin vuoden loppuun tai työtä voi tehdä myös keikkaluonteisesti; erityisen runsaasti muuttoja tehdään kuun vaihteen molemmin puolin. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan,.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi siis meille jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: C-ajokortti, Digikortti