(Poistunut julkaisusta)

Muuttoautonkuljettaja Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Martelalle kuljettajia antamaan oman panoksensa laadukkaan logistiikan ja palvelun takaamiseksi! Työ Martelan kuorma-auton kuljettajana sisältää pääasiassa yritysmuuttoja ja kalusteiden kierrätyskeikkoja. Sinun vastuullasi on huolehtia aikataulussa pysymisestä ja kaluston kuljetuksesta oikeaan paikkaan. Asenteesi tulee olla joustava ja asiakaspalveluhenkinen.
Odotamme sinulta
Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, varmaa työotetta ja organisointikykyä. Haluat palvella asiakasta Martelan arvojen mukaisesti ja osoitat olevasi luottamuksen arvoinen. Tehtävässä on mahdollista myös kouluttautua kalusteasentajaksi, joka monipuolistaa työnkuvaasi ja vahvistaa asemaasi työmarkkinoilla.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalla tulee olla C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys sekä kokemusta kuljetuksista. Mikäli olet motivoitunut oppimaan ja sitoutumaan työsuhteeseen, voidaan keskustella myös ammattipätevyyden kustantamisesta sinulle.
Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työ on osa-aikaista, asiakkaan tilauksista riippuvaista, pääosin arkipäivisin ja päiväsaikaan tapahtuvaa. Hyville tyypeille töitä on kuitenkin varmasti runsaasti tarjolla!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, täytä hakemus kuitenkin mahdollisimman pian! Liitä hakemukseen myös CV:si.
Kesto
3-6 kk
Lisätietoja
Maiju Holopainen, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.03.2018 mennessä.