Muuttoapulaisia Päijät-Hämeeseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

TOIMENKUVA

Haemme asiakasyrityksillemme reippaita muuttoapulaisia. Tehtävässä toimitaan eri kohteissa Lahden alueella. Työ on keikkaluonteista ja sopii hyvin myös esimerkiksi koulun tai muun työn oheen, sekä hyvin kesäksi taskurahaa varten!

ODOTAMME SINULTA

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on hyvä fyysinen kunto ja erinomainen asenne työntekoon. Pidät asiakaspalvelusta ja kohtaat asiakkaita mielelläsi aina hymy huulilla. Työnhakijalta toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä muuttokeikat saattavat tulla tietoon nopeallakin aikataululla. Vuorot sijoittuvat päiväsaikaan.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Aikaisempi työkokemus muuttotöistä ei ole välttämätöntä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

MUUT TIEDOT

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200. Jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423133
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Nastola, Orimattila