Muuttoapulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Oletko etsimämme reippaasti työhön tarttuva MUUTTOAPULAINEN?

Haemme tekniikasta kiinnostunutta, avarakatseista apulaista kansainväliseen ympäristöön Espoon Keilalahteen ison asiakkaamme vilkkaaseen ja muuttuvaan toimintaympäristöön.


Työtehtäviisi kuuluu kiinteistön päivittäiset tilojen kalustamiset, avustavat huoltotyöt sekä toimiminen osana laadukasta kokonaispalvelua tuottavaa tiimiämme.    


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset avarakatseisen asenteen, ymmärrystä ja kiinnostusta tulevaisuuden tekniikasta, uskallusta tarttua haasteisiin ja omaat hyvän tilannetajun ja asiakaspalvelutaidot. Hallitset niin porakoneen, kuin eri käyttöjärjestelmät ja laitteet. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon. Sinulta löytyy hieman työkokemusta tai muuta näyttöä hyvästä asenteesta.


Käytät sujuvasti nykyaikaista tekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista asioista ja tavoista toimia. Odotamme sinulta ensisijaisesti joustavaa ja reipasta asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on oma-aloitteisuutta, tilannetajua ja reagointikykyä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden palveluita. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja päivävuoroon. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

Jos ilmoitus kuvasi sinua ja tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi 22.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseen myös cv:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1214636
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo