(Poistunut julkaisusta)

MUUTTAJIA
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Tervetuloa osaava muuttaja!

Osaatko muuttaa? Tavaroita ja asioita paikasta toiseen?

Jos osaat, ja jos tiedät miten muuttoja tehdään silloin kun niitä tehdään hyvin, tarvitsemme sinut meille!

Työtä on tarjolla ihan sinun omien mittojesi mukaan: kokopäiväisesti (vakituinen tai määräajalle tammikuun alkuun), osa-aikaisesti ja/tai keikkakohtaisesti. Jos siis vaikkapa opiskelet tai et muista syistä voi tarttua kokopäivätyöhön, silti kannattaa ilman muuta pistää meille paperit vetämään! Pääpaino vuorojen aloitusajankohdille on aamu- sekä päiväsaikaan ja kiireellisin jakso sijoittuu kuun taitteeseen. Teemme yritys-, koti- ja ulkomaanmuuttoja vuosittain tuhatmäärin, noin 30 000 yksittäistä muuttoprojektia.

Muuttajan työ koostuu hyvin monipuolisista tehtävistä: jokainen muutto on erilainen. Mutta olipa kyseessä pieni muutto tai suuri muutto, yritysmuutto tai kotimuutto, jokainen muutto on luottamustoimi. Tämä edellyttää tekijältään tarkkuutta, tunnollisuutta ja huolellisuutta: osaamista kaikessa siinä mitä muuttamiseen nyt ylipäätään liittyy.

Toiveemme sinua kohtaan ovat yksinkertaiset:

  • että pyrit aina tekemään työsi niin huolellisesti ja tarkasti kuin osaat;
  • että tiedät mitä tarkoitetaan asiakaspalveluhenkisyydellä;
  • että tiedät miten palvellaan silloin kun palvellaan hyvin;
  • että pystyt joustamaan ja tarvittaessa venymäänkin työajoissa

Lisämeriittejä sinulle kertyisi myös kahdesta arvokkaasta kortista:

  • B-ajokortista;
  • työturvallisuuskortista.

Jos kaikki tämä näyttää täsmäävän, ei muuta kuin kiireen vilkkaa hakemus meille sisään! Saat työhösi asianmukaisen perehdytyksen, saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja yllesi laadukkaan työasun.

Ja koska tekemisen kohteet vaihtelevat, työsi ei pääse maistumaan yksitoikkoiselta puurtamiselta. Meillä työtä tehdään tiimeissä, hyvässä ja kannustavassa yhteishengessä.

Jätä siis hakemuksesi hakulomakkeen kautta osoitteessa www.niemi.fi/tyopaikat. Käymme hakemuksia läpi aivan sitä mukaa kuin saamme niitä eteemme. Joten kannattaa pistää toimeksi saman tien!

Tervetuloa Niemelle! Työsi meille alkaa täysin sopimuksen mukaan.