(Poistunut julkaisusta)

MUUTTAJIA
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haemme positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen MUUTTAJIA monipuolisiin muuttotehtäviin pääkaupunkiseudulla.

Jos sinulla on jo kokemusta muuttotehtävistä, hienoa. Mutta se ei ole välttämätön edellytys. Koska kukaan ei voi olla kokenut ennen kuin on kokenut, kiinnostus tätä alaa kohtaan on kokemustakin tärkeämpää: kiinnostus ja halu tehdä, halu oppia tekemään aina vain paremmin ja paremmin.

Työtä on tarjolla ihan sinun omien mittojesi mukaan: vakituisesti, osa-aikaisesti ja/tai keikkakohtaisesti. Teemme yritys-, koti- ja ulkomaanmuuttoja vuosittain tuhatmäärin, noin 30 000 yksittäistä muuttoprojektia.

Muuttajan työ koostuu hyvin monipuolisista tehtävistä: jokainen muutto on erilainen. Mutta olipa kyseessä pieni muutto tai suuri muutto, yritysmuutto tai kotimuutto, jokainen muutto on luottamustoimi. Tämä edellyttää tekijältään tarkkuutta, tunnollisuutta ja huolellisuutta: osaamista kaikessa siinä mitä muuttamiseen nyt ylipäätään liittyy.

Toiveemme sinua kohtaan ovat yksinkertaiset:

  • että pyrit aina tekemään työsi niin huolellisesti ja tarkasti kuin osaat
  • että tiedät mitä tarkoitetaan asiakaspalveluhenkisyydellä
  • että tiedät miten palvellaan silloin kun palvellaan hyvin
  • että pystyt joustamaan ja tarvittaessa venymäänkin työajoissa

Lisämeriittejä sinulle kertyisi myös kahdesta arvokkaasta kortista:

  • B-ajokortista
  • työturvallisuuskortista

Jos kaikki tämä näyttää täsmäävän, ei muuta kuin kiireen vilkkaa hakemus meille sisään! Saat työhösi asianmukaisen perehdytyksen, käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja yllesi laadukkaat työasut.

Ja koska tekemisen kohteet vaihtelevat, työsi ei pääse maistumaan yksitoikkoiselta puurtamiselta. Meillä työtä tehdään tiimeissä, hyvässä ja kannustavassa yhteishengessä.

Jätä siis hakemuksesi osoitteessa www.niemi.fi/tyopaikat. Käymme hakemuksia läpi aivan sitä mukaa kuin saamme niitä eteemme. Joten kannattaa pistää toimeksi saman tien!

Tervetuloa Niemelle! Työsi meille alkaa täysin sopimuksen mukaan.