(Poistunut julkaisusta)

MUUTTAJIA PALVELULOGISTIIKKAAN
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Haemme MUUTTAJIA PALVELULOGISTIIKKAAN pääkaupunkiseudulle

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan sekä lisät
  • hyvät henkilökuntaedut (kuntosali, hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit, lomanviettokohteita, lisäksi erilaiset kausiedut)
  • laadukkaan perehdytyksen
  • laadukkaat työvälineet ja mukavan tiimin, jotka tarjoavat menestyksesi mahdollisuudet
  • monipuolisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa 
  • hyvät kehittymismahdollisuudet

Työpäiväsi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista muutto- ja palvelulogistiikan toimeksiannoista koti- ja yrityskohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Halutessasi pystyt laajentamaan osaamistasi ja monipuolistamaan työtehtäviäsi.

Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Ajokortti ei ole välttämätön.

Haemme erikseen töihin kutsuttavia työntekijöitä, jolloin viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee työntekijän omien työskentelymahdollisuuksien sekä meidän tarpeidemme mukaan. Työajat painottuvat arkipäiville, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. 

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja Teemu Helomaa 040 610 4048, rekrytointi@niemi.fi. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta.

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.