(Poistunut julkaisusta)

Muuttajia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Kaipaatko fyysistä työtä, jossa pääset tekemisiin myös ihmisten kanssa? Pidätkö liikkuvasta työstä, jolloin työpäivän jälkeen et enää tarvitse kuntosalia? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nyt kokoaikaisia MUUTTAJIA pääkaupunkiseudulle asiakasyritykseemme.

Muuttajana pääset tekemään monipuolisia muuttotöitä erilaisissa kohteissa, kuten kotitalouksissa ja toimistoissa. Työ on päivätyötä arkisin ma-pe (120h/3vk), mutta halutessasi töitä voi tarpeen mukaan tehdä myös viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan ja sen ohella maksetaan mahdollisia tehtäväkohtaisia lisiä. Työ on määräaikainen tammikuun 2019 loppuun, mutta jatko on mahdollinen!

Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalveluasennetta. Muuttajana toimit tiimissä, joten hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi. Sujuva suomen kielen taito on tärkeää, sillä asiakaskohtaamiset ovat olennainen osa työtäsi. Työajat voivat toisinaan vaihdella, joten toivomme joustavaa työotetta. Aikaisempi muuttotyökokemus on plussaa, mutta tärkeintä meille on toimelias asenteesi sekä huolellisuutesi.

Meillä on nyt sinulle oiva mahdollisuus päästä tekemään vaihtelevaa työtä, jossa yhdistyy käytännöllisyys ja ihmisläheisyys. Pääset työskentelemään yhdessä muiden muuttajien kanssa vastuullisessa ja tunnetussa suomalaisessa yrityksessä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae tehtävään viimeistään 17.10. oheisen linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi