(Poistunut julkaisusta)

MUUTTAJIA KUUNVAIHTEISIIN pääkaupunkiseudulle
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Hei sinä, tulisiko sinusta uusi työkaveri meille?

Pidätkö:

-asiakaspalvelusta

-liikkuvasta ja fyysisestä työstä

-siitä, että työpäivien sisältö ja kesto vaihtelee?

Hyvä! Niin mekin. 

Etsimme työkaveria, jolta löytyy tiimityötaitoja, joustavaa asennetta ja halua tehdä töitä muutamana päivänä kuukaudessa. Työpäiväsi sovitaan ennalta ja ne sijoittuvat kuunvaihteen ympärille toiveidesi mukaan. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aamuisin ja ovat kestoltaan vaihtelevan mittaisia.

Työpäiviimme kuuluu kaikki koti- tai yritysmuuttoihin sisältyvät tehtävät, kuten pakkaaminen, suojaaminen ja kantaminen. Saat urasi kannalta hyödyllistä työkokemusta asiakkaiden arvostamasta suomalaisesta perheyrityksestä.

Työ sopii sinulle hyvin, jos haluat esimerkiksi lisätienestiä toisen työn oheen,  olet opiskelija, joka pystyy irtautumaan opinnoistaan kuukausien vaihteessa tai kaipaat muuten vain vaihtelua arjen rutiineihin. Palkkaus alkaen 10,71€/h +lisät.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja antaa Saara Heikinheimo, p. 040 663 3811 tai rekrytointi@niemi.fi. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta ja vähintään 18 vuoden ikää.

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.