(Poistunut julkaisusta)

Muutosviestinnän osaaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme kokenutta ja näkemyksellistä muutosviestinnän osaajaa

Attendo on aloittanut laajan vastuullisuusohjelman, jonka tavoitteena on hoivakotien henkilökunnan työhyvinvoinnin, hoivan laadun ja sidosryhmien luottamuksen jatkuva parantaminen. Lue lisää käynnissä olevasta muutoshankkeesta.

Etsimme nyt muutoksen tekijäksi innovatiivista työyhteisöviestinnän osaajaa, jolla on käytännön kokemusta muutosviestinnästä, esimiesviestinnän tukemisesta ja henkilöstön osallistamisesta.

Kehityshankkeeseemme liittyvän muutosviestinnän lisäksi valittavan henkilön tehtäviin kuuluvat tavanomaiset sisäisen viestinnän tehtävät kuten työyhteisöviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen sekä sisäisen viestinnän ja vuorovaikutuksen kanavien määrittely ja kehittäminen.

Etsimämme henkilö on erinomaisilla vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidoilla varustettu kirjoittaja ja visualisti, joka hahmottaa suuria kokonaisuuksia, tuntee palvelumuotoilun mahdollisuudet ja hallitsee nykyaikaisen työyhteisöviestinnän välineet ja kanavat.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa koulutusta ja luontaista paloa hoiva-alan kehittämiseen. Hallitset viestinnän suomen lisäksi englanniksi, vahva ruotsi on ehdoton etu.

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Työpiste on uusissa viihtyisissä tiloissamme Ruoholahdessa. Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan, jota pääset itse kehittämään, sillä tehtävä on uusi.

Hae 30.4. mennessä. Jätä cv ja hakemus https://rekry.attendo.fi/Application/Index/448/.

Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään, kun sopiva henkilön on löydetty. Laita hakemukseen palkkatoiveesi sekä tieto milloin voit aloittaa työt Attendolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa sidosryhmäsuhteista ja yhteiskuntavastuusta vastaava johtaja Anna Lehtiranta 17., 18., ja 23.4. puh: 050-5974820.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme myös lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää: www.attendo.fi

Yhteystiedot

Anna Lehtiranta 
Johtaja, sidosryhmäsuhteet ja yhteiskuntavastuu

040 5974820
anna.lehtiranta@attendo.fi