(Poistunut julkaisusta)

Muutosvalmentaja
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme kokenutta muutosvalmentajaa tukemaan SoteDigi Oy:n palvelujen käyttöönotoissa.

Näemme toiminnallisen muutoksen digitalisaation keskiössä ja etsimme muutosvalmentajaa, joka voi tukea digitaalisia palveluja käyttöönottavia organisaatioita uusien toiminnallisten mallien suunnittelussa ja läpiviemisessä. 

Tehtävänäsi on olla osana käyttöönotto-tiimiämme ja tukea yhdessä heidän kanssaan Omaolo-palvelun käyttöönottoja kunnissa, sairaanhoitopiireissä ja kuntayhtymissä. Toimit valmentajana käyttöönottoprosessissa ja kehität samalla SoteDigin toiminnallisen muutoksen valmennuskonseptia. Lisäksi rooliisi kuuluu valmennusosaamisen kasvattaminen sekä SoteDigin että asiakkaidemme organisaatioissa. Vastuullasi on myös yhteistyöverkoston rakentaminen ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Edellytämme kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta muutosten läpiviemisestä sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseissa sekä vankkaa lean-osaamista. Tunnet hyvin palvelumuotoilun menetelmät. Kokemus digitaalisten palvelun käyttöönotoista katsotaan eduksi. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot.  Arvostamme hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä, joustavaa, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laskemme ruotsin kielen taidon eduksi.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoa antaa Hanna Nordlund, puh. 043 825 7275. Soittoaika 4.12. kello 8.30-10.