(Poistunut julkaisusta)

MUUTOSVALMENTAJA
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haemme kokenutta muutosvalmentajaa luotsaamaan maakuntia SoteDigin digitaalisiin palveluihin.  

Ensimmäisenä tehtävänäsi on yhdessä maakuntien kanssa rakentaa malli ja yhteistyöverkosto Omaolo-palveluun liittyvän toiminnallisen muutoksen toteuttamiseksi.  

Edellytämme, että sinulla on kokemusta lean-valmennuksesta ja tunnet palvelumuotoilun periaatteet. Oletamme, että asenteesi on asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot.  

Arvostamme hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä, joustavaa, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Arvostamme myös tuntemusta julkishallinnon organisaatioista, maakunta- ja sote-uudistuksesta ja erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista ja toimintatavoista. 

Laskemme eduksi kokemuksen digitalisaation avulla toteutetuista muutoshankkeista.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laskemme ruotsin kielen taidon eduksi. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa  aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä.  

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja uutta työyhteisöä. Saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen verkoston ja kollegat.   

Toimistomme sijaitsee Kuntatalossa Helsingin Kalliossa, mutta olemme aidosti virtuaalinen työyhteisö, jonka jäsenet hyödyntävät joustavasti etätyömahdollisuuksia. Työ myös edellyttää matkustamista Suomessa.

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi viimeistään 17.2.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön. Työ alkaa mahdollisimman pian.