(Poistunut julkaisusta)

Muutospäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään? Haluatko kehittää ja ylläpitää osaamistasi mielenkiintoisilla työtehtävillä?

Etsimme Tampereelle, kasvavaan joukkoomme MUUTOSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan asiakkaan ICMT-muutospyyntöjen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta sovittujen laatukriteerien mukaisesti.
Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaan kuin muiden istekkiläisten sekä palveluiden tuottamiseen osallistuvien kumppaneiden kanssa.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös määrätietoinen ja tavoitteellinen toiminnassasi sekä kannat vastuun sinun työtehtäviisi kuuluvista kokonaisuuksista. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä aktiivisesti viestien ja reagoiden palautteisiin. Tehtävässä toimit asiakaslähtöisesti ja saat eri osapuolet toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Työssäsi olet taitava organisoija sekä kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin. Toimit sujuvasti asiantuntijaorganisaatiossa tiiviissä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä varmistat asiakkaan onnistumisen. Tukenasi ovat muut muutospäällikkömme ja osaava henkilökuntamme.

Onnistut muutospäällikkönä, kun sinulta löytyy osaamista seuraavista osa-alueista:

  • vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä aktiivista asiakaspalveluasennetta.
  • työskentely monitoimittajaympäristössä
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä hahmottaa ja johtaa suuriakin asiakokonaisuuksia, asiakkaan tarpeiden ja toiminnan ymmärtämistä.
  • halua kehittää organisaatiota, sen toimintaprosesseja sekä omaa osaamistasi.
  • projektinhallinta ja -johtamismenetelmien käytännöt

Lisäksi arvostamme:

  • halua ja kykyä kehittää omaa ja tiimin toimintaa
  • julkisen terveydenhuollon toimialaosaamista
  • kunta-/maakuntapalvelujen toimialaosaamista
  • ICT-osaamista (tietoliikenne/infra/sovellukset)

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Yhteystiedot:

ryhmäpäällikkö Jarmo Selkämaa, p. 040 183 5674, jarmo.selkamaa@istekki.fi

Hakuaika päättyy 17.2.2019 23:59