(Poistunut julkaisusta)

Muutosjohtamisen ja organisaatiokulttuurin konsultti
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme positiivista ja innostavaa muutosjohtamisen sekä organisaatiokulttuurin asiantuntijaa liikkeenjohdon konsultointiin. Tarjoamme vastuullista roolia myynnissä ja projektien johtamisessa, asiakkaidemme suurten liiketoimintahankkeiden muutoksissa.

Olemme asiakkaidemme kumppani muutoksen kaikissa vaiheissa muutostarpeen tunnistuksesta ja ratkaisujen luomisesta muutoksen jalkautukseen sekä tavoiteltujen tulosten varmistamiseen. Muutosjohtamisen asiakasprojektit ovat meillä usein pitkäaikaisia ja globaaleja. Vastaamme muutosjohtamisesta kokonaisuutena ja muutoksen kohteena on satoja tai tuhansia henkilöitä. Kulttuurin kehityshankkeissa olemme esimerkiksi arvioimassa nykyistä kulttuuria, määrittelemässä tulevan kulttuurin tavoitetilaa sekä tukemassa uusien käyttäytymismallien käyttöönottoa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Noin 5 vuoden kokemusta suurista muutoshankkeista
  • Liikkeenjohdon konsultoinnin kokemusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa
  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Näyttöjä tuloksellisesta myynnistä
  • Osaat hyödyntää muutosjohtamisen menetelmiä ja työkaluja

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on innostusta perehtyä erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan, kiinnostusta pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja halua ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Osaat esiintyä vakuuttavasti ja innostaa ihmisiä ympärilläsi tekemään parhaansa. Haemme tiimiimme ihmisiä, jotka panostavat yhdessä tekemiseen ja hyvän työilmapiiriin rakentamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mukavat työkaverit ja kannustava tiimihenki luovat innostavan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä sekä menestyä. Kehitämme jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja muutosjohtamisen konsultoinnissa hyödyntäen globaalia osaamistamme sekä verkostoamme – emme tyydy vain tavanomaiseen. Meillä viihtyvät ammattilaiset, jotka motivoituvat oman osaamisensa kehittymisestä ja haluavat panostaa rentoon tekemisen meininkiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 11.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Sydänmaanlakka, Senior Manager - Operations Consulting, +358 40 621 6568, jani.sydanmaanlakka@pwc.com