(Poistunut julkaisusta)

Muutosjohtamisen asiantuntija
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Oletko Senaatin uusi muutosjohtamisen asiantuntija?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Kuopioon, osana valtakunnallista työympäristöyksikköämme.

Tehtävänäsi on kehittää, myydä ja toteuttaa asiakkaillemme valtionhallinnon työympäristömuutoksiin ja uusiin työnteon tapoihin liittyviä muutosjohtamisen ja työympäristökehittämisen palveluja sekä toimia projektipäällikkönä fyysisen, virtuaalisen ja sosiaalisen työympäristön kehitysprojekteissa. Tavoitteena on kehittää työhyvinvointia lisääviä ja elämyksellisiä työympäristöjä, jotka tukevat organisaation strategiaa ja suorituskykyä kustannustehokkaasti sekä varmistaa hallittu muutosprosessi ja myönteinen asiakaskokemus.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotamme Sinulta:

  • soveltuvaa akateemista tutkintoa
  • näyttöä muutosjohtamisprojekteista ja verkostomaisesta työskentelystä
  • työympäristökehittämisen lähestymistavan ja menetelmien tuntemusta
  • kokemusta fasilitoinnista ja yhteiskehittelystä
  • monialaista osaamista ja laajojen kokonaisuuksien hallintaa. 

Arvostamme työ- ja organisaatiopsykologian, prosessianalytiikan ja vaikuttavuusarvioinnin sekä palvelumuotoilun tuntemusta. Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kiteyttää asioita ymmärrettävään muotoon helpottavat tehtävässä suoriutumista.

Lisätietoja tehtävästä antavat työympäristöyksikön päällikkö Reetta Ripatti-Jokela, p. 040 534 6589 ja aluejohtaja Jyrki Reinikainen, p. 040 565 5181.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 25.2.2020.