(Poistunut julkaisusta)

Muutoshallintapäällikkö
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme joukkoomme kokenutta ja vaativasta tehtävästä motivoituvaa

MUUTOSHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin

Digital Technology Services –yksikön Kaupan alan -ryhmään

Roolissasi muutoshallintapäällikkönä olet vastuussa nimettyjen asiakkaiden muutoshallinnasta/projekteista yhteistyössä asiakastiimin, tuotekehitysryhmämme, asiantuntijoidemme, alihankkijoiden/kolmansien osapuolien ja asiakkaiden kanssa asiakkaan järjestelmiin /järjestelmäympäristöihin tehtävistä muutoksista. Vastuullasi voi olla samaan aikaan useita muutoskohteita tai osa-projekteja, joissa on muutoksia yksinkertaisista aina vaativiin kokonaisuuksiin asti. Tehtävänäsi on luokitella, analysoida, arvioida ja suunnitella, toteuttaa ja hallinnoida muutoskohteita sovelluskehitysympäristössä. Olet suorassa rajapinnassa asiakkaaseen.

Asiakkainamme ovat suurimmat suomalaiset kaupan alan toimijat ja lisäksi teemme myös kansainvälisiä hankkeita sekä oman tuotteemme kehitysohjelmia. Ratkaisumme ovat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta hyvin tärkeitä, joten työlläsi on aidosti merkitystä. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa uusimpien teknologioiden avulla ja ketterillä toimintamalleilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että

  • olet motivoinut muutosten hallintaan ja kykenet itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn
  • sinulla on jo kokemusta nykyaikaisesta muutoshallinnasta ja/tai projektien johtamisesta, sekä kokemusta sovelluskehityksen alueelta.
  • osaat tehdä kustannusarvioita ja hallita myös muutoksen kustannuksia ja ymmärrät muutosten vaikutukset asiakasympäristöön.
  • osaat tunnistaa sisältöön, laajuuteen ja aikatauluun liittyvät riskit ja tehdä toimia niiden hallitsemiseen.
  • johdat tarvittaessa asiantuntijoitamme niin Suomessa kuin maailmalla siten, että muutokset saadaan toteutettua tehokkaasti ja laadukkaasti lopputuloksena tyytyväinen asiakas. Sinulla on jo kokemusta työnjohdollisesta roolista
  • asiakkaan ja muutoksiin liittyvien kolmansien osapuolten kanssa neuvotteleminen ja suunnitelmallisuus, sekä asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on DNA:ssasi ja sinulla on näyttöjä onnistuneesta asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • ymmärrät sovelluskehityksen prosesseja, ja tunnet myös sovellusteknologioita (Microsoft) pintaa syvemmälle
  • kielitaitosi peruspilarit ovat Suomi ja Englanti ja pystyt toimimaan näillä kielillä erittäin sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti.
  • sinulla on soveltuva alan korkeakoulututkinto
  • olet positiivinen, etkä hätkähdä tiukkojenkaan vaatimusten ja aikataulupaineiden edessä ja tarvittaessa matkustaminen tai joustava työnteko ei ole sinulle ongelma

Tarjoamme eturivin paikan vähittäiskaupan kehittämiseen, osaavan, rennon ja mukavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi toimialan huippuosaajaksi.

Kiinnostaako liittyä osaavaan joukkoomme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi ja CV:si 19.10.2018 mennessä hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa Heli Ilmonen, sähköpostitse heli.ilmonen(at)fi.fujitsu.com tai puh. 045 7880 9123, jolloin parhaiten hakuaikana tavoitat minut keskiviikkoisin klo 10-11:30 ja torstaisin klo 9-10.