(Poistunut julkaisusta)

MUUTOKSENTEKIJÄ
Compensate non-profit operations Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Oletko muutoksentekijä, joka saa inspiroitua muut helposti mukaan? Haluatko luoda systeemitason muutosta, jossa jokainen meistä voi kompensoida hiilipäästönsä osana arkea?

Etsimämme Muutoksentekijä tulee osaltaan tekemään hiilipäästöjen kompensoimisesta helpon osan arkea laajentamalla kumppaniyritystemme kenttää ja neuvottelemalla käytännön toteutuksista. Haluamme tarjota uuden tavan torjua ilmastonmuutosta, jossa jokainen voisi alkaa elää hiilinegatiivista elämää jo nyt. Tavoitteenamme on systeeminen, maailmanlaajuinen rakennetason muutos, ja panoksesi tähän tulee olemaan merkittävä.

Viet visiotamme eteenpäin kutsumalla mukaan kumppaneiksi edelläkävijäyrityksiä, jotka haluavat olla eturintamassa pysäyttämässä ilmastonmuutosta. Neuvottelet lukuisten eri alojen yritysten kanssa yhteistyöstä ja sen käytännön toteutuksista. Tehtävässäsi vaalit luovaa startup- ja yrittäjämäistä toimintatapaa ja keskityt isoon vaikuttavuuteen ja skaalautuvuuteen. Lahjakkaille ihmisille meillä riittää tehtäviä todella paljon ja toivomme sinun tuovan näkemyksesi kokonaisvaltaisesti tulevaisuuden valmistelemiseen aina tuotteistuksesta viestintään.

Etsimme uusia jäseniä seuraaviin tiimeihin:

  1. Partnerships: jos innostut neuvotteluista ja nautit uusien ratkaisuiden löytämisestä yhdessä yritysten kanssa sekä haluat olla mukana skaalaamassa uutta globaalia toimintamallia, niin olet etsimämme henkilö.
  2. Brand & Marketing: jos haluat olla mukana miettimässä, miten globaalia brändiä rakennetaan ja kasvatetaan sekä nautit viestintä- ja markkinointistrategioiden miettimisestä, niin tämä tiimi on sinua varten. 
  3. Legal and Sustainability: jos sinua kiinnostaa sekä säätiölaki, sopimusmaailma että kestävän kehityksen periaatteet, niin hae tähän tiimiin.

Tiimin jäsenet tekevät laaja-alaisesti töitä ja tiukkoja rajoja tiimien välillä ei ole – hyödynnämme toistemme taitoja monipuolisesti ja päivittäiset työtehtävät voivat vaihdella paljon. Tärkeintä on yhteinen innostus tekemiseen ja tavoitteellinen tekeminen.

Unelmiemme henkilö
Etsimämme Muutoksentekijä on kunnianhimoinen, positiivinen ja oivaltava. Olet tottunut saamaan paljon aikaan, ja olet valmis tekemään parhaasi osana erittäin kyvykästä tiimiä. Sinulla on konkreettisia ja poikkeuksellisia onnistumisia, ja pystyt kertomaan niistä. Oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin, ja saat muut helposti mukaan kohti uutta. Näet ongelmien sijasta ratkaisuja, ja se että asioita ei ole tehty aiemmin ei tarkoita sinulle ettei niitä voitaisi tehdä nyt ja saada aikaan merkittävää vaikuttavuutta.

Näet helposti ison kuvan ja pystyt kutsumaan muut tarkastelemaan asioita helikopteriperspektiivistä kanssasi. Kestät kompleksisuutta ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Olet vuorovaikutukseltasi positiivinen ja vaikuttava, ja teet työtä rohkeasti omalla persoonallasi. Hektisissä tilanteissa pallot pysyvät sinulla hyvin ilmassa ja varmistat henkilökohtaisesti, että asiat viedään maaliin. Ennen kaikkea haluat tehdä kyvyilläsi jotain oikeasti hyvää ja merkityksellistä, ja vieläpä erinomaisen tiimin ympäröimänä.

Miksi sinun kannattaa miettiä
Ehkä olet aiemmin ajatellut että haluat tehdä ’kovaa uraa’ esimerkiksi strategiakonsultoinnin parissa, mutta olet syystä tai toisesta pysähtynyt miettimään oman toimintasi merkitystä? Ehkä olet huolestunut ilmastonmuutoksesta ja haluaisit tehdä jotain konkreettista sen pysäyttämiseksi? Jos et halua harmitella jälkikäteen ettet tehnyt sitä mikä sydämessäsi tuntui oikealta, on tässä ainutlaatuinen mahdollisuus kääntää koko osaamisesi ja intohimosti aidosti hyvän tarkoituksen toteuttamiseen. Me uskomme, että me voimme vaikuttaa, ja toisaalta suurta vaikutusta syntyy vain tekemällä parhaansa. Jos koet, että haluat tehdä jotain todella merkityksellistä, hae tätä tehtävää tänään – meillä saattaa olla paikka juuri sinulle. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tänään
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Mercuri Urvalin, kansainvälisesti johtavan Executive Search ja Talent Advisory -konsulttiyhtiön kanssa. Mikäli kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-14101) mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.6.2019. Kerrothan hakemuksessasi, että missä mainitussa tiimissä sinua kiinnostaisi työskennellä eniten. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä Mercuri Urvalin konsultteja Hannu-Matias Nurmi, 040-809 5291 (tavoitettavissa to 16.5. klo 14-16) ja Kirpi Niemenmaa, 040-512 0257 (tavoitettavissa ke 15.5. ja pe 17.5. klo 10-13).