(Poistunut julkaisusta)

Muusikko
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Messukylän seurakunnassa on haettavana

MUUSIKON VIRKA

Viran painopistealueena on lasten ja nuorten musiikki- ja kasvatustyö seurakunnassamme. Lapsikuoro odottaa innostunutta vetäjää ja erityisesti perhekirkot bänditaitoista muusikkoa. Hyvät IT-taidot ja verkkoviestintäosaaminen, erityisesti sosiaalinen media, ovat välttämättömyys. Viran tehtäviin kuuluu myös jumalanpalveluksista ja kirkollisten toimitusten musiikista vastaaminen kirkoissa ja kappeleissa. Laulutaidon lisäksi hakijalta edellytetään hyviä taitoja myös urkujensoitossa. Rippikouluopetus kuuluu olennaisena osana virkaan. Auto on välttämätön suuressa seurakunnassa.

Viran pätevyysvaatimuksena on vähintään muusikon (AMK) tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta työotetta. Mukavassa tiimissämme on viisi kanttoria, toteutamme mm. konsertteja ja kouluvierailuja yhdessä.

Tehtävään valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen (2839,67 €/kk). Virkaan valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 18.1.2021 klo 15.00.

Halutessasi voit lähettää myös maksimissaan kahden minuutin videoesittelyn itsestäsi tallennettuna jollakin yleisellä formaatilla (esim. MOV tai MP4) sähköpostilla: messukyla.tampere@evl.fi

Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville 25.1.2021.
Lisätietoja tehtävästä antavat johtava kanttori Hanna Kataja, p. 050 3295344 tai hanna.kataja@evl.fi
ja kirkkoherra Juha Itkonen, p. 050 3188623 juha.itkonen@evl.fi