(Poistunut julkaisusta)

Muurarin apumies Ouluun maaliskuun puolivälissä
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Palkataan muurarille reipas ja ahkera apulainen. Työmaa on Oulussa, mutta ei ihan keskustassa. Kohde on julkisivun muuraustyö ja työt alkaa maaliskuun puolivälissä. Työn kesto tällä työmaalla 10-11 viikkoa ja tekevälle kaverille meillä on osoittaa muitakin töitä. Koko kesäksi on hommia, jos sinulla on asenne kunnossa, huoli pois.

Tähän hommaa odotamme, että sinulla on kokemusta muurarin apulaisen hommista nostolavalla. Osaat jo valmiiksi sekoittaa laastia ja jaksat tehdä ahkerasti töitä. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen kulkemiseen. Myös työturvallisuuskortti pitää olla voimassa töiden alkaessa. Jos kortti on mennyt vanhaksi, niin saamme hoidettua sen kuntoon ennen töiden alkua.

Mikäli pääset aloittamaan rakennuspuolen työt jo aikaisemmin, niin soitappa Jounille tai laita hakemusta hakulomakkeen kautta. Meillä on paljon rakennuspuolen hommia tarjolla Oulussa...

Värväämö ei ole perinteinen henkilöstövuokrausyritys. Meillä työntekijöistä välitetään aidosti ja kohdellaan ihmisinä. Tavoitteemme on työllistää tekijät jokaiselle työpäivälle läpi vuoden. Emme etsi tekijöitä reserviin vaan aidosti työmaalle.

Työtehtävästä voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Jounilta 0400 904 349. Hakemuksen voit laittaa hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse jouni.palosaari@varvaamo.fi